MENY

Vi är Forserums Rör

Vår målsättning är att

leverera kvalité

Oavsett vad, inga undantag. Vår målsättning är, och har alltid varit, att leverera kvalité. Vi anser att det är vi som arbetar inom Forserums Rör som ansvarar för att föra den kulturen vidare.

Samtidigt som vi fortsätter att växa ställer det höga krav på oss vid rekryteringen av nya duktiga medarbetare. Det viktigaste i vår expansion är att våra nya kollegor delar våra ambitioner och vår målsättning om att alltid leverera kvalité. Vi introducerar alltid våra värderingar för nya medarbetare för att visa vad som är vår kultur. Vi tror att det skapar hållbarhet, tillväxt och stabilitet på sikt, både internt i företaget men också utåt mot kunderna.

 

Vår utmaning är att

aldrig tappa fokus

Vi har alltid fokuserat på att hålla en hög kvalité inom alla områden vi arbetar med. Därtill söker vi ständigt efter nya sätt att förbättra vår arbetsprocess, utan att tappa fokus. Vi lägger stor vikt vid att alla våra förändringar strävar mot att effektivisera vårt arbete och vara skonsamma mot miljön.

 

Vår lösning är

bredare kompetens

Vi anser att bredare kompetens ger bättre lösningar och ökad kundtrygghet. Samtliga av våra montörer är certifierade med intyg. Vi strävar alltid efter att utbilda våra medarbetare för att bredda vår kompetens, där certifikatet skapar tillit gentemot våra kunder och säkerställer att rätt kompetens finns i företaget.

Vi är idag återförsäljare för Thermia Värme AB som är Sveriges ledande värmepumpstillverkare, vilket gör oss till ett värmepumpscenter för Thermia. Vi ligger på en hedrande topp 20 placering i Sverige över återförsäljare med flest antal installerade värmepumpar varje år.

RÖR DETTA DIG?

Kontakta oss idag!