MENY

Vår historia

Kunskapen går i

generationer

År 1957 startade Willard Öggesjö företaget Forserums Rörledningsaffär. Det Willard inte visste då var att det var början på ett familjeföretag som skulle leva vidare i flera generationer. Willard drev bolaget i många år efter att det hade startats innan hans tre söner sedermera tog över ansvaret. De tre sönerna drev bolaget in på 2000-talet då en tredje generation av familjen Öggesjö skulle komma att ta över ansvaret.

 

Sedan en tid tillbaka står sonsonen Johan Öggesjö som delägare och driver nu familjeföretaget vidare. Mycket har hänt sedan starten, idag har Forserums Rör fått in två friskar fläktar utifrån familjen. Jonas Meurling och elektrikern Emil Thörn har klivit in i företaget med ett nytt tänk och öppnat flera nya dörrar tillsammans med Johan.

Våra värderingar. Alltid för

kundens bästa

Vi är ett välrenommerat företag i rörbranschen. Vi arbetar seriöst och långsiktigt med att sätta våra kunders bästa i fokus. Vår första Thermia värmepump installerades redan år 1976, sedan dess har vi försett över 3000 kunder med billig och driftsäker uppvärmning i såväl det största slottet som i den minsta kojan.

Vilka är vi nu?

Ny generation

Rör detta dig?

Kontakta oss idag!